Transport persoane din Gura Humorului catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT GURA HUMORULUI GERMANIA

Atlassib este una dintre acele firme de transport Gura Humorului Germania cu care puteți călători la prețuri rezonabile. Autocar persoane Gura Humorului Germania îți oferă siguranță și confort din România spre Germania la adresa dorită. Suntem prezenți pe piața acestui domeniu începând cu anul 1993, perioadă în care am încercat să ne ridicăm standardelor impuse de concurență.

Majoritatea celor care aleg acest tip de transport persoane Gura Humorului Germania își doresc să admire peisajele localităților prin care trec sau vor să se odihnească pe parcursul călătoriei, iar dacă ești una dintre acestea rezervă-ți bilete autocar Gura Humorului Germania. Acest oraș din inima Bucovinei a fost înclus în anul 2016 în topul celor mai frumoase 30 orașe mici din Europa, top realizat de agențiile de turism din Țara Soarelui Răsare. Pârtia de sky Soimul, Mănăstirea, Humor, Mănăstirea Voroneț, Casa Memorială Ciprian Porumbescu sau Muzeul Oului sunt principalele obiective turistice pe care le poți vedea în Gura Humorului sau în zonă.

Transport persoane Gura Humorului Germania se realizează cu vehicule moderne, dotate cu aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon și conexiune wifi gratuită și nelimitată pe tot parcursul călătoriei. Se admit 2 bagaje / persoană care pot avea până la 50 kilograme ( se vor depozita în cala vehiculului) și un bagaj de mână (5 kilograme, cu lucruri personale, pe care îl poți lua în autocar) De asemenea, poți alege oricând la serviciile noastre de coletărie, iar pentru informații în acest sens contactează-ne la numărul de telefon (004) 0269 224 101.

Vrem să îți facem cât mai plăcută distanța parcursă cu acest mijloc de transport Gura Humorului Germania, motiv pentru care vei primi gratuit din partea noastră o masă caldă în Ungaria.

Majoritatea acestor plecari Gura Humorului Germania sunt realizate de persoane care pleacă la muncă în Germania, motivați fiind de joburi mult mai bine plătite. Datorită industriei foarte bine dezvoltate, este și unul dintre principalele state exportatoare și deține o poziție – cheie în Uniunea Europeană.

Dacă ești în căutare de bilete Gura Humorului Germania intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici.

 

STAȚII

GURA HUMORULUI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!