Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

ONESTI-GERMANIA

Mulți români vor să lucreze în străinătate fie pentru a avea un trai mai bun, fie pentru a-și susține financiar familia, iar Germania este una dintre principalele opțiuni. Acest lucru se poate datora și faptului că este considerată a patra putere economică din lume și prima din Europa.

 

Dacă ești în căutarea serviciilor de transport persoane Onesti Germania apelează la seriviciile companiei noastre cu încredere. Firma noastră îți oferă atât mijloace de transport internațional de persoane, cât și servicii de coletărie. Pentru un colet de maxim 10 kilograme plătești 13 euro, tarif fix. Trimite coletul prin intermediul nostru și vei beneficia de monitorizarea electronică a acestuia pe toată perioada transportului. Acest serviciu este disponibil și online, pe www.atlassib.ro. 

Atlassib dispune de autocare și microbuze moderne, dotate cu conexiune la internet prin wifi, priza pentru încărcare telefon sau laptop și un loc generos pentru bagaje. Un alt argument pentru care Atlassib să fie opțiunea ta poate fi legat de biletele la prețuri promoționale. De aceea, nu ezita să-ți achiziționezi din timp biletul! Pentru informațiile de care ai nevoie ca să te bucuri de o călătorie perfectă contactează-ne telefonic la unul dintre numerele 0234321538, 0234321537, 0749192501 sau 0742105271. De asemenea, ne găsești la agenția noastră din Onești, situată pe Strada Republicii, Nr. 53, de luni până vineri, între orele 9-17 sau sâmbăta între orele 8-12.

Primele dovezi ale apariției municipiului Onești datează de la începutul anilor ’50 și aici există numeroase obiective turistice și culturale precum biserici, muzee, cinematografe, teatre sau arii protejate. Dacă ești din Onești sau din localitățile învecinate poți beneficia de serviciile noastre pentru cursele cu autocarul pe ruta Onești Germania și retur, indiferent de scopul călătoriei.

Dacă alegi călătoria cu autocarul pe ruta Onesti Germania, ai posibilitatea de a vedea frumusețea peisajelor din România, Ungaria, Slovacia, Cehia și Germania, țările pe care le străbatem pe parcursul călătoriei. Ungaria este și țara în care vom face un mic popas, unde vei primi gratuit o masă caldă din partea Atlassib! Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Onești Germania intră pe acest link și cumpără biletul online!

 

STAȚII

ONESTI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!