Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

PITESTI – GERMANIA

Traseul Pitesti Germania se poate desfășura în cele mai bune condiții dacă vei colabora cu Atlassib. Aceasta companie va reuși să îți ofere unele dintre cele mai calitative și sigure curse. Vei vedea cât de important este să te simți în siguranță, mai ales că drumul către Germania este destul de lung. Atlassib se află pe piață din anul 1993 și este una dintre cele mai mari firme de transport persoane din Romania. Pitești este un oraș frumos în care poți vizita Gradina Zoologica dar și Parcul Trivale în care te poți relaxa.

Plecările pe ruta Pitesti Germania au loc constant iar tu iți poți cumpără biletul chiar în ziua plecării. Auocarele puse la dispoziție de Atlassib sunt moderne și dotate cu wifi, scaune confortabile și spațioase în care să te poți relaxa pe toată durata drumului, spațiu de bagaje încăpător, asistență telefonică sau online, vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie în timp real dar și posibilitatea de a trimite colete în străinătate. Pe lângă asta Atlassib îți mai oferă o cina caldă pe durata traseului, dar și posibilitatea de a transporta în mod gratuit un bagaj de până la 50 de kg.

Traseul Pitesti Germania este unul destul de ușor. Tot ce trebuie să faci este să stai pe scaun și să te bucuri de călătorie. În Germania vei trece prin orașe importante precum : Frankfurt, Stuttgart, Munchen , Essen dar și altele.
Germania este o țară frumoasă și bogată. Este o țară dezvoltata și este un principal stat exportator. Aici vei găsi peste 1000 de tipuri de cârnați, 300 de tipuri de pâine și 1500 de sortimente de bere. În plus trebuie să mai știi că în Germania vei găsi peste 2100 de castele.

Cumpără aici bilete autocar Pitesti Germania și vei avea parte de o cursă sigură.

 

STAȚII

PITESTI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!