Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

SLOBOZIA-GERMANIA

 

Despre compania Atlassib se poate spune că încă de la momentul înființării, în anul 1993, a urmărit să își extindă activitatea atât pe plan național, cât și internațional, și să le ofere pasagerilor cele mai bune servicii de transport. În prezent se poate înscrie în lista celor mai mari firme de transport persoane Slobozia Germania sau alte curse similare. Autocarele Atlassib nu transportă doar persoane, ci și colete, din orice agenție din Europa.

Turiștii care doresc să viziteze Germania în scop personal, business sau alte interese, lasă în urmă reședința județului Ialomița, orașul Slobozia, în care se desfășoară anual Festivalul Luminii, numeroasele muzee și locașuri de cult, renunță la posibilitatea de a se trata sau de a se relaxa la stațiunea Amară și pornesc către o țară mult mai dezvoltată, care oferă oportunități de muncă și atracții turistice impresionante.

Germania este una dintre cele mai bune alegeri, atât din punct de vedere turistic, cât și al locurilor de muncă disponibile și salariilor, oferind românilor șansa de a fi mult mai bine plătiți, de a mânca bine, de a se bucura de specialitățile culinare și de a consuma cea mai bună bere locală, de a participa la festivalul Oktoberfest și de a conduce pe autostradă cu o mașină închiriată, fără limită de viteză!

O excursie cu un autocar Slobozia Germania nu este deloc obositoare, ci mai degrabă foarte plăcută și confortabilă, turiștii beneficiind de condiții de maximă siguranță, de aer condiționat, internet, priză pentru telefon, scaune confortabile etc. Cei care se mută pentru scurt timp în Germania nu trebuie să își facă griji în privința bagajelor, existând posibilitatea de a lua două bagaje de până la 50 de kilograme.

Vrei și tu bilete autocar Slobozia Germania? Intră aici pentru a le achiziționa! Cauți o agenție Atlassib? Intră aici pentru a vedea toate agențiile disponibile!

 

 

STAȚII

SLOBOZIA – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!