Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

TARGU FRUMOS-GERMANIA

Compania Atlassib este o poartă deschisă spre Europa, de aceea transportul internațional de persoane pe ruta Targu Frumos Germania și retur se va realiza mult mai ușor și mai rapid. Germania este considerată una dintre cele mai vizitate țări din Europa, datorită puterii economice și a varietății locurilor de muncă pentru persoanele care îi trec granița. Augsburg, Berlin, Dortmund, Frankfurt, Munchen sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care opereaza firma noastră.

 

Dacă locul tău de muncă este în apropiere de Dortmund, îți recomandăm câteva preparate culinare locale pentru serile când ajungi târziu acasă și nu mai ai timp sau chef să gătești. Poți alege o porție de cârnați Mettenden sau o porție de cârnați afumați serviți cu muștar din belșug, care ar merge perfect alături de cartofi la cuptor sau cartofi piure. Și, pentru că setea trebuie stinsă cu ceva, ce zici de berea DAB (Dortmunder Actien Brauerei), considerată o bere cu tradiție în Dortmund, prezentă pe piață încă din 1868.

Cu Atlassib ai transport persoane Targu Frumos Germania și retur! Dacă ești din Târgu Frumos sau din localitățile apropiate poți beneficia de serviciile noastre indiferent de motivul călătoriei. Numele acestui oraș „Târgu Frumos” se află la limita dintre mit și realitate. Cu toate că istoricii au încercat să dezlege enigma acestei denumiri… încă sunt numeroase variante ale acesteia. Neculai Dărângă, autorul volumului „Monografia orașului Târgu Frumos”, prima monografie dedicată acestei așezări a emis câteva ipoteze. Dintre acestea amintim existența în acel ținut al unor târguri frumoase de porci și vite cornute care atrăgeau numeroși negusori din țările vecine. O altă ipoteză ar fi că moșia acelui târg se afla în stăpânirea domniței Ruxanda, fiica lui Petru Rareș. Iar tânăra fiind deosebit de frumoasă, târgul a primit numele de „moșia frumoasei” și ulterior, cea de „Târgul Frumoasei”.

Dacă îți dorești confort și calitate pe parcursul întregii călătorii cu Atlassib nu ezita să ne contactezi. Îți oferim asistență telefonică sau online, beneficiind astfel, de orice informație în timp real.  Și, pentru a ne arăta aprecierea față de alegerea ta, îți  vom oferim în mod gratuit o masă caldă pe traseu, odată ajunși în Ungaria. 

Un alt motiv pentru care noi suntem alegerea ta este legat de achiziționarea biletelor la prețuri promoționale. De asemenea, dacă ai nevoie să trimiți bagaje sau colete pe directia Targu Frumos Germania apelează cu încredere la serviciile noastre de coletărie. 

Dacă dorești să călătorești pe ruta Targu Frumos Germania intră pe acest link și află care este cea mai aproapiată stație de îmbarcare.

 

STAȚII

TARGU FRUMOS – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!