Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

TARGU JIU-GERMANIA

Înființată în anul 1993, compania Atlassib care asigură, între alte curse, și plecări Targu Jiu Germania, este cotată în prezent ca fiind una dintre cele mai performante firme de transport din România, atât de persoane, cât și de colete. Având o flotă de autocare eficientă și modernă, dar și personal amabil, prompt și cu experiență relevantă, compania Atlassib merită notorietatea!

Deși reședința județului Gorj, orașul Targu Jiu, oferă foarte multe posibilități de relaxare, distracție, dar și de muncă locuitorilor, mulți dintre aceștia decid să lase în urmă pentru o vreme minunata Coloană a Infinitului, Masa Tăcerii și Poarta Sărutului, renunță să participe la festivalul anual de folclor sau de artă stradală și aleg să viziteze în concediu Germania sau chiar să se stabilească pentru o scurtă perioadă de timp în această țară, în vederea găsirii unui loc de muncă mai bine plătit.

O dată ajunși în Germania, aceștia pot vizita obiectivele turistice din orașele sale, pot vizita cea mai mare gară din Europa, gara din Berlin, pot vedea ce înseamnă să mănânci cârnați adevărați și să bei o bere bună la cel mai mare Festival al Berii ce are loc la Munich, Oktoberfest, și pot vizita castelele cu o veche istorie și tradiție.

Pentru a ajunge în Germania, cei care își doresc acest lucru au posibilitatea de a opta pentru transport Targu Jiu Germania cu autocarul, cu toate condițiile de climă și confort, dar și cu posibilitatea de a lua bagaje în limita a 50 de kilograme. 

Vrei să cumperi bilete autocar Targu Jiu Germania din mediul online? Dă un click aici și poți să cumperi biletele fără a te deplasa la agenție! Cauți o agenție Atlassib? Intră aici și vezi lista întreagă a agențiilor din întreagă țară! Nu vei regreta nicio clipă alegerea făcută, aceea de a circula cu autocarul pe o rută atât de mare, deoarece vei beneficia de toate condițiile de confort.

 

STAȚII

TARGU JIU – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!