Transport persoane din Adjud catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ADJUD ITALIA

Atlassib este una dintre cele mai importante firme transport persoane Adjud Italia care pune la dispoziția turiștilor sau a celor care merg în interes de serviciu în Italia, curse regulate din Adjud. Am început activitatea în urmă cu aproximativ 26 de ani, perioadă în care am încercat să ne ridicăm la cerințele de pe piață, să progresăm și să ne îmbunătățim calitatea serviciilor.

Cursele de transport persoane Adjud Italia se realizează folosind unele dintre cele mai moderne autocare în condiții de maximă siguranță și confort, conduse de șoferi care au vastă experiență în acest domeniu. Până în prezent, majoritatea călătorilor care au ales să meargă cu autocar Adjud Italia au fost mulțumiți de serviciile pe care noi le oferim. Localitatea Adjud este situată în nord – estul județului Vrancea, fiind cunoscută ca un important centru de legătură feroviară și rutieră între așezările din nordul cu cele din sudul Moldovei. Castelul Lahovary, situat în apropierea orașului Adjud, alături de Muzeul Științelor Naturii, amenajat în cadrul Complexului Muzeal Vrancea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice care merită atenția noastră.  

Dacă ești în căutarea de unui mijloc de transport Adjud Italia, Atlassib este una dintre companiile care îți oferă condiții de confort excelente, la cele mai înalte standarde de siguranță. Autocarele și microbuzele noastre sunt dotate cu aer condiționat și loc generos pentru bagaje (fiecare pasager poate transporta două geamantane în limita a 50 kilograme, ce vor fi depuse într-un compartiment special amenajat), posibilitatea de a lua cu tine în autocar un ghiozdan de până la 5 kilograme cu lucruri personale. În plus poți trimite oricând pachete prin intermediul serviciului nostru de coletărie, putând urmări situația transportului pe site-ul atlassib.ro.

Fiecare pasager al acestui transport Adjud Italia va primi gratuit din partea companiei noastre o masă caldă pe parcursul drumului. Passau, Padova, Milano, Roma sau Torino sunt câteva dintre destinațiile spre care operează Atlassib.

Urmează să îți cumperi bilete autocar Adjud Italia deoarece pleci să muncești acolo? Trebuie să știi că pe lângă cultura bogată și tradițiile specifice, vei întâlni în Italia și o gastronomie pe măsură. Bucătăria italiană este renumită pentru pizza, paste și ragu (sos pentru paste pe bază de carne) Pastele, roșiile, brânza, legumele, peștele și uleiul de măsline sunt elementele centrale specifice italienilor și ale dietei mediteraneene. 

Dacă dorești să achiziționezi bilet pentru plecari Adjud Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici

 

STAȚII

ADJUD ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!