Transport persoane din Alexandria catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ALEXANDRIA ITALIA

Atlassib este una dintre cele mai importante firme transport persoane Alexandria Italia. Standardele de siguranță și confortul călătorilor sunt criteriile după care ne ghidăm activitatea începută din anul 1993.

Autocarele noastre se aliniază în rândul celor mai moderne, având funcții menite să faciliteze șederea în timpul transportului. Dacă trebuie să pleci la muncă în Italia în următoarea perioadă și ești în căutare de bilete Alexandria Italia alege serviciile companiei noastre. Distanța parcursă cu acest vehicul va fi o reală plăcere, deoarece vei putea admira peisajul până când ajungi la destinație. Alexandria, orașul de reședință al județului Teleorman a contribuit la toate revoluțiile importante din Țara Românească. Catedrala Sfântului Alexandru, locul unde este înmormântat domnitorul Alexandru Dimitrie Ghica, fondatorul orașului este cel mai important obiectiv turistic din Alexandria.

Mulți dintre cei care au călătorit cu transport persoane Alexandria Italia s-au declarat mulțumiți de serviciile noastre. Fiecare vehicul este modern, dotat cu sisteme de siguranță suplimentară, climă, priză pentru încărcat bateria la telefon și conexiune wifi gratuită și nelimitată care poate fi accesată pe tot parcursul drumului. Se admit două bagaje / persoană în limita a 50 kilograme care vor fi depozitate într-un compartiment special amenajat, iar lucrurile personale le poți lua cu tine în autocar într-un ghiozdan de cel mult 5 kilograme. De asemenea, poți trimite oricând pachete apelând la serviciile noastre de coletărie, iar pentru orice informație nu ezita să ne contactezi la numărul (004) 0269 224 101.

Avem curse regulate de transport Alexandria Italia la prețuri convenabile. În plus vei primi gratuit din partea companiei o masă caldă pe parcursul drumului. Milano, Napoli, Roma, Padova sau Torino sunt câteva dintre destinațiile spre care operează firma noastră.

Dacă ți-ai planificat concediul în Roma și ți-ai achiziționat bilete autocar Alexandria Italia, mai rămâne să realizezi o listă cu obiectivele turistice pe care să le vizitezi. Fie că ești pasionat de istorie, arhitectură, clădiri vechi sau ești în căutarea unor locuri romantice și pline de viața atunci Roma este ceea ce cauți. 

Dacă dorești să cumperi bilete autocar ruta Alexandria Italia intră aici iar daca vrei sa vezi lista agențiilor  pentru plecari Alexandria Italia intră aici

 

STAȚII

ALEXANDRIA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!