Transport persoane din Arad catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ARAD ITALIA

Suntem una dintre cele mai importante firme transport persoane din România, iar în cei aproximativ 26 ani de activitate am încercat să evoluăm și să ne îmbunătățimi calitatea serviciilor pe care ți le oferim.

Distanța parcursă de mijlocul de transport Arad Italia poate fi una dintre cele mai frumoase experiențe pentru tine, mai ales dacă este pentru prima dată când mergi în Italia. Spunem acest lucru, întrucât poți descoperi zone pitorești despre care nu știai nimic până acum, care cine știe pot fi următoare idei de vacanță. Dacă ești un mare fan al dulciurilor și vrei să descoperi cum se realizau aceste rețete 100% românești poți vizita Muzeul Cofetăriei „Ioan Gui”. În prezent, este singurul muzeu de acest tip din țară și găzduiește peste 500 de obiecte: forme pentru bomboane de ciocolată, o mașină pentru măcinarea macului (veche de un secol), una pentru amestecat frișca și alta pentru preparat ciocolata.

Dacă îți propui să călătorești la cei dragi peste hotare sau trebuie să mergi la muncă alegerea unui mijloc de transport persoane Arad Italia este foarte importantă. Cu siguranță te interesează promptitudinea, gradul de confort și beneficiile raportate la prețul biletului înainte de a lua o decizie privind cumpărarea unor bilete autocar Arad Italia. Compania noastră ține cont de toate aceste aspecte, de aceea avem printre cele mai moderne vehicule dotate cu aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon, loc generos pentru bagaje (beneficiezi de transportul gratuit a două geamantane în limita a 50 kilograme la cală) și un bagaj de mână (cel mult 5 kilograme) cu lucruri personale pe care îl poți lua cu tine în autocar. Nu trebuie să îți faci griji dacă ai uitat un pachet important acasă, deoarece prin intermediul serviciului nostru de coletărie va ajunge în cel mai scurt timp.

Ne dorim să fim mereu opțiunea ta când vrei să mergi cu autocar Arad Italia spre Roma, Milano, Napoli, Padova, Genova sau spre alte rute importante din Italia. Din acest motiv vrem să îți oferim în mod gratuit o masă caldă din partea noastră pe parcursul traseului. 

Dacă te afli printre cei care și-au cumpărat deja bilete Arad Italia și urmează să pleci în vacanță sau să lucrezi acolo, vrem să îți recomandăm câteva dintre preparatele italiene. Spre exempul, Lasagna, a cărei rețetă originară se găsește în Napoli, este unul dintre cele mai populare mâncăruri tradiționale specifice Italiei. În prezent, Lasagna este adaptată și răspândită în întreaga lume. 

Dacă ai nevoie să cumperi bilete Arad Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici. 

 

STAȚII

ARAD ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!