Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

TRANSPORT BAIA MARE ITALIA

Din anul 1993, compania Atlassib asigură persoanelor interesate să călătorească în țară și peste hotare posibilitatea de a beneficia de unele dintre cele mai confortabile transport Baia Mare Italia cu autocar Baia Mare Italia, având o flotă impresionantă de autocare, ce se mărește de la an la an. Serviciile de transport persoane sunt completate de serviciile de coletărie, astfel încât orice persoană să își poată îndeplini visul de a vizita o altă țară sau, pur și simplu, de a asigura un viitor mai bun familiei, angajându-se pe un salariu mai avantajos. 

Baia Mare este un oraș renumit pentru centrul istoric, dar și pentru Casa Iancu de Hunedoara și Casa Elisabeta, pentru Turnul Măcelarilor, unde ar fi fost împuscat Pintea viteazul, precum și pentru multe alte obiective turistice foarte interesante atât pentru români, cât și pentru străini. Plecari Baia Mare Italia sunt asigurate în cele mai bune condiții de confort și siguranță.

Italia este una dintre cele mai vizitate și mai apreciate țări de către turiștii români, comunitatea românilor fiind foarte mare în aproape fiecare oraș al țării. Una dintre cele mai renumite obiective turistice este Fontana di Trevi, din Roma, unde sunt aruncate zilnic cel puțin 3000 de monede de un euro, banii fiind donați unor organizații caritabile.

Beneficiile călătoriei cu autocarul în cadrul serviciilor de transport persoane Baia Mare Italia sunt impresionante, de la posibilitatea de a lua bagaje în valoare totală de 50 de kilograme, până la internetul gratuit și scaunele confortabile pe care vor sta până la finalul călătoriei.

Dacă ești interesat să cumperi bilete Baia Mare Italia, ai posibilitatea de a le rezerva, cu un simplu click, aici. Dacă, în schimb, cauți una dintre agențiile Atlassib, dă click aici și vei găsi ceea ce te interesează!

Fie că vizitezi Italia în scop personal, fie că te duci în scop profesional, cu siguranță te vei bucura să afli că ai și alte posibilități decât temutul avion.

 

STAȚII

BAIA MARE – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!