Transport persoane din Bals catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BALS ITALIA

Ne aflăm în top firme transport persoane Bals Italia, având o experiență de peste 25 ani în acest domeniu. Pe lângă cursele regulate efectuate ai și posibiltatea de a trimite pachete în străinătate prin intermediul serviciului nostru de coletărie (din orice agenție din Europa, de la agenție la agenție).

Napoli, Milano, Padova, Genova, Roma sau Salerno sunt doar câteva dintre destinațiile spre care operează Atlassib. Dacă în următoarea perioadă trebuie să ajungi în una dintre aceste locații alege să călătorești cu autocar Bals Italia și poți descoperi numeroase zone pitorești. Spre exemplu, în orașul Balș, situat în partea de vest a judetului Olt ai putea vizita Muzeul Olarilor, iar în apropierea localității poți vedea Casa natală a lui Nicolae Ceaușescu. De asemenea, Balș este renumit și pentru Festivalul de Folclor ,,Pomul Vieții” prin care se promovează tradițiile locale. 

Aceste plecari Bals Italia au loc în mod constant prin autocare sau microbuze moderne, dotate cu aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon și Wifi pe care îl poți gratuit pe tot parcursul călătoriei. Cu siguranță îți dorești să ai suficient spațiu pentru tine, de aceea bagajele vor fi depozitate într-un spațiu special amenajat în vehicul (50 kilograme / persoană) În plus lucrurile personale (în limita a 5 kilograme) le poți lua cu tine în autocar.

Dacă ți-ai planificat să ajungi în Italia și ești în căutare de bilete autocar Bals Italia, îți recomandăm să vezi Vaticanul. Orașul Vatican se află în interiorul Romei, fiind o destinație turistică pentru cei care vor să descopere cel mai important punct din lume al religiei catolice. Biserica Sfântul Petru și Capela Sixtina sunt considerate cele mai valoroase simboluri ale Vaticanului.

Pentru ați achiziționa bilete pentru transport persoane Bals Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor noastre intră aici.

 

STAȚII

BALS ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!