Transport persoane din Barlad catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BARLAD  ITALIA

Atlassib, una dintre cele mai importante firme transport persoane Barlad Italia și-a început activitatea în anul 1993. În această perioadă am încercat să ne perfecționăm calitatea serviciilor, ne-am mărit flota de autocare și ne-am extins atât la nivel național, cât și internațional.

În prezent, asigurăm pe lângă transport persoane Barlad Italia și servicii impecabile de coletărie. Bârlad este considerat o străveche vatră de cultură românească, fiind printre primele așezări din Moldova. Localitatea s-a dezvoltat odată cu slăbirea dominației Hoardei de Aur, la sfârșitul secolului al XIII-lea și în prima jumătate a secolului al XIV-lea. Odată cu trecerea timpului, a devenit un important centru comercial și vamal, așa cum o demonstrează săpăturile arheologice. Casa Cuza, Grădina Zoologică Bârlad, Casa Sturdza, Planetariu din Bârlad și Cetatea de pământ, ctitor Ștefan cel Mare sunt principalele atracții turistice ale orașului.

Cumpără-ți din timp bilete Barlad Italia și vei avea asigurate toate condițiile, de la aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, conexiune Wifi gratuită și nelimitată, până la suficient de mult spațiu pentru bagaje. În autocar poți lua cu tine un rucsac (5 kilograme) cu lucrurile personale, în timp ce bagajele mai mari (în limita a 50 kilograme / persoană) vor fi transportate într-un loc special amenajat în autocar Barlad Italia.

Serviciul de transport Barlad Italia de cele mai multe ori este o necesitate pentru persoanele care merg la lucru în Italia. Dacă ești în această situație și te întrebi ce ai putea mânca când te întorci obosit acasă după o zi grea de muncă, iată câteva recomandări: Pe lângă pizza și paste, Lasagna este unul dintre cele mai populare mâncăruri tradiționale italiene. De asemenea, poți încerca Risotto, un fel de orez cremos, gătit în bulion cu sofran, ceapă, unt și vin, căruia i se mai adaugă în funcție de regiune și carne, pui, sau pește.

Pentru a achiziționa bilete autocar Barlad Italia este suficient doar să dai click aici, iar dacă vrei să consulți lista agențiilor din întreaga țară intră aici.

 

 

STAȚII

BARLAD ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!