Transport persoane din Braila catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BRAILA ITALIA

 

Suntem printre cele mai calitative firme transport persoane Braila Italia, având o experiență de aproximativ 26 de ani în acest domeniu. De-a lungul celor 2 decenii am dat dovadă de profesionalism, promptitudine și seriozitate, încercând să ne perfecționăm și să ne ridicăm standardelor de pe piață.   

Alături de Atlassib poți călători din Brăila, considerată o mică Viena în ultimele decenii ale secolului XIX și primele decenii ale secolului XX, spre Milano, Roma, Napoli, Padova, Sassari sau Ragusa. „Orașul cu salcâmi” a fost renumele Brăilei în perioada interbelică, întrucât salcâmii înmiresmau toate străzile urbei, în serile răcoroase de primăvară. Mai apoi, în perioada regimului comunist, datorită escavatoarele realizate la uzina „Progresul” Brăila a devenit cunoscută pe întreg mapamondul.

Cei care aleg autocar Braila Italia vor beneficia pe parcursul traseului de unele dintre cele mai bune condiții, întrucât vehiculele noastre sunt dotate cu aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon sau laptop și conexiune Wifi gratuită. În plus, fiecare pasager al acestui mijloc de transport Braila Italia își poate lua două bagaje de până la 50 kilograme (depozitat la cală) și un bagaj de mână cu lucrurile personale în limita a 5 kilograme.

Indiferent de motivul vizitei în Italia, achiziționează-ți din timp bilete autocar Braila Italia, iar odată ajuns la destinație lasă-te surprins de gustul și aromele mâncărurilor locale. Oricare preparat poate deveni o experiență culinară desăvârșită când este asociat cu vinul potrivit, iar Italia este cel mai mare exportator de vin din întreaga lume. Italia este țara cu cele mai multe soiuri autohtone de viță de vie, aproximativ 500. În peninsulă există 20 de regiuni viticole distincte, însă Apulia furnizează cea mai mare cantitate de vin dintre toate, fiind numită „Crama Italiei” sau „Pivnița de vinuri a Europei”.

Achiziționarea biletului tău pentru transport Braila Italia este la un click distanță, astfel intră aici! Pentru a obține informații legate de traseu sau lista agențiilor companiei noastre dă click aici.

 

STAȚII

BRAILA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!