Transport persoane din Caracal catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE CARACAL ITALIA

Ne bucurăm de o prezență de mai bine de 15 de ani în domeniul transport persoane Caracal Italia intern și internațional,  și coletărie din România. Experiența pe care am dobândit-o în cele aproximativ trei decenii și încrederea pe care ai investit – o în noi ne-au impulsionat să progresăm și să ne perfecționăm.

De obicei, persoanele care preferă călătoria cu autocar Caracal Italia vor să privească pe geam și să admire frumusețea localităților prin care trec pe traseu. Orașul Caracal, fiind situat în Câmpia Romanați și totodată, în partea de partea de sud – vest a țării, la intersecția DN E70 cu DN  54 și DN 64 reprezintă un important nod rutier. În peisajul turistic, Caracalul este renumit pentru bogatele vestigii arheologice care datează din epocile neoliticului și a bronzului. Spre exemplu, în comuna Roșca din nordul Caracalului, pot fi vizitate ruinele castrului roman Romula, dar și cele ale cetății Sucidava.

În prezent, suntem una dintre cele mai importante firme transport persoane Caracal Italia, având o flotă de vehicule moderne, conduse de șoferi cu o vastă experiență în acest domeniu. Autocarele și microbuzele sunt dotate cu aer condiționat, prize pentru încărcat bateria la telefon sau laptop și suficient de mult spațiu pentru tine în autocar. Bagajele de până la 50 kilograme se vor depozita la cală într-un loc special amenajat, cu tine putând să iei doar bagajul de mână în limita a 5 kilograme cu lucruri personale. În plus, vrem să îți facem călătoria mult mai plăcută și ne-am gândit că ți-ar fi util dacă dacă te-ai loga gratuit la conexiunea noastră de internet.

Dacă urmează să pleci în următoarea perioadă în Italia, folosind transport persoane Caracal Italia poți merge în Napoli, Roma, Padova, Torino, Ragusa și nu numai. Vrem să împărtășim cu tine câteva curiozități despre Italia: peninsula ocupă locul 2 la nivel mondial ca producător de vinuri, iar 3% din totalul exporturilor îl constituie brandurile celebre de mașini.

Este foarte simplu să îți cumperi bilete autocar Caracal Italia, trebuie doar să dai click aici! Dacă te interesează care sunt agențiile companiei Atlassib din întreaga țară intră aici.

 

STAȚII

CARACAL ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!