Transport persoane din Cernavoda catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CERNAVODA ITALIA

Suntem una dintre cele mai importante firme de coletărie și de transport intern și internațional de persoane din țara noastră. În cele aproximativ 3 decenii de activitate am încercat să oferim unele dintre cele mai atractive variante de plecari Cernavoda Italia.

 

Situat pe malul stâng al Dunării, foarte aproape de podul Anghel Saligny și de Centrala Nucleară de la Cernavodă, localitatea oferă o priveliște superbă. Potrivit cercetătorilor, prima atestare documentară datează încă din epoca neoliticului timpuriu, atunci când aici au fost descoperite circa 400 de morminte. Puțini sunt, probabil, cei care nu au auzit încă de Podul Anghel Saligny, care traverseazaă Dunărea, între Fetești și Cernavodă. Pentru proiectarea podului s-au organizat două concursuri internationale (în 1882, respectiv în 1886), dar niciunul nu a avut rezultatul dorit. Un an mai tarziu, ministrul lucrărilor publice de atunci, Petre S. Aurelian, l-a însărcinat pe inginerul Anghel Saligny să proiecteze acest pod. Datorită constructiei podului peste Dunăre, dezvoltarea industrială a orașului Caransebeș a căpătat amploare, mărindu-se astfel numărul locuitorilor.

Dacă ai nevoie de bilete Cernavoda Italia alege compania Atlassib, a cărei flotă de autocare este constant verificată, iar șoferii au o vastă experiență în acest domeniu. Datorită gradului ridicat de confort și al calității serviciilor oferite, ne aflăm în top firme transport persoane Cernavoda Italia. Avem printre cele mai moderne autocare și microbuze, dotate cu aer condiționat, priză pentru încărcat bateria la telefon și suficient de mult spațiu pentru bagaje. Se admit două geamantane în limita a 50 kilograme / pasager care se depozitează într-un spațiu special amenajat în vehicul. În plus, poți trimite oricând pachete prin intermediul serviciului nostru de coletărie. Pentru detalii, contactează-ne la (004) 0269 224.101.

Călătoria cu mijloc de transport Cernavoda Italia poate fi o reală plăcere dacă ne alegi să îți fim parteneri de drum. În plus, vrem să îți oferim și câteva ponturi privind gastronomia italiană, unde accentul este pus pe calitatea și nu pe complexitatea produsului. Bucătăria acestora se caracterizează prin flexibilitate, printr-o gamă largă de ingrediente si o bogată varietate regională a rețetelor. Un prânz din zilele de lucru va începe cu un primo (felul întâi), constând dintr-o farfurie adâncă cu supă, risotto sau pastă de diverse feluri. Apoi, se servește felul al doilea, secondo, felul principal bazat pe carne, pește, ouă sau legume cu o garnitură aleasă astfel încât să-l complimenteze. Masa de prânz se încheie de obicei cu fructe proaspete și cu o ceașcă de espresso. 

Dacă ai nevoie de bilete autocar Cernavoda Italia comandă-le online printr-un simplu click aici! În cazul în care vrei să consulți lista agențiilor Atlassib din întreaga țară intră aici.

 

STAȚII

CERNAVODA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!