Transport persoane din Fetesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

FETESTI ITALIA

Atlassib este una dintre cele mai importante firme transport persoane Fetesti Italia, fiind prezentă în acest domeniu începând cu anul 1993. Pe lângă transportul internațional de persoane oferim și servicii de coletărie din orice agenție din Europa. În plus, poți urmări în timp real întregul parcurs al coletului tău dând click aici. 

Dacă ai nevoie de un mijloc de transport Fetesti Italia pentru a călători spre Napoli, Roma, Milano, Torino, Ragusa, Palermo, Padova sau oricare alt oraș important din Italia, unde avem agenție, atunci alege Atlassib. Îți pune la dispoziței unele dintre cele mai moderne autocare, conduse de șoferi experimentați, amabili și care își cunosc bine traseul. Ție nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te bucuri de peisajele sublime din localitățile prin care treci. În orașul Fetești, situat în Câmpia Bărăganului, se află Podul Regele Carol I, proiectat de inginerul Anghel Saligny pentru asigurarea legăturii feroviare între București și Constanța. De asemenea, în Fetești mai poți vizita un sit arheologic, o moară țărănească din secolul al XX- lea și biserica „Sfântul Nicolae” din cartierul Dudești.

Dacă în următoarea perioadă ți-ai planificat concediul în Italia și ai nevoie de un mijloc de transport persoane Fetesti Italia, ai ajuns la locul potrivit. Fiecare autocar Atlassib este modern, dotat cu aer condiționat, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, scaune confortabile și suficient de mult spațiu pentru depozitarea bagajelor. Astfel, fiecare pasager poate transporta gratuit geamantane de până la 50 kilograme la cală și un bagaj de mână cu lucruri necesare pe parcursul călătoriei (medicamenete, mâncare, apă) În plus, timpul va „zbura”, deoarece poți conversa cu familia sau prietenii rămași în țară fără să te gândești la internetul consumat, deoarece poți folosi gratuit conexiunea noastră de wifi.

Alege să călătorești cu autocar Fetesti Italia și primești pe lângă toate aceste servicii de transport și informații despre obiectivele turistice pe care le poți vedea aici. Având numeroase monumente aflate în patrimoniul cultural, colecții faimoase de artă, mii de kilometri de litoral, munți impresionați, stațiuni balneoclimaterice, Italia este una dintre puținele țări din Europa care cuprinde atât de multe tipuri de turism. Spre exemplu, poți vizita Colosseum-ul sau Fântâna di Trevi din Roma, Ponte Vecchi – considerat cel mai vechi pod din Florența, Turnul înclinat din Pisa, Doumo di Milano – considerată o impunătoare catedrală gotică din Milano, Arena – amfiteatrul roman din Verona sau Castel dell’Ovo – cea mai veche cetate din Napoli.

Pentru a-ți achiziționa bilete autocar Fetesti Italia cu un simplu click, intră aici și consultă lista agențiilor companiei noastre intrând aici.

 

STAȚII

FETESTI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!