Transport persoane din Giurgiu catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

GIURGIU  ITALIA

Suntem una dintre principalele firme de coletărie și transport intern și internațional de persoane din România care care efectuează plecari Giurgiu Italia. Alături de Atlassib poți călători ieftin, rapid și sigur spre destinații precum Napoli, Milano, Roma, Ragusa, Padova, Torino și nu numai. Alegând acest mijloc de transport persoane Giurgiu Italia vei beneficia de un raport calitate – preț excelent, de o echipă de profesioniști, de condiții optime pentru bagaje și de un serviciu de relații cu clienții întotdeauna la dispoziția ta.

Dacă vrei să mergi în vacanță, autocar Giurgiu Italia poate fi alegerea ta, având libertatea totală de a face ce îți dorești pe parcursul traseului. Călătorind timp de mai multe ore cu acest vehicul, poți citi, te poți juca pe gadget-ul tău, îți poți face noi prieteni printre ceilalți pasageri sau  vei putea admira peisajele localităților prin care treci și de ce nu le fotografia. Giurgiu se află în sud – estul României, în lunca Dunării, în vechea provincie istorică, Muntenia. Datorită amplasării la granița cu Bulgaria, orașul Giurgiu a jucat un rol important, în războaiele dintre români și turci, pentru deținerea controlului asupra Dunării. Podul Prieteniei și Turnu cu Ceas sunt două elemente simbol ale acestui oraș. 

Realizăm curse regulate de transport Giurgiu Italia direct la destinația clientului, cu autocare și microbuze moderne. Fiecare vehicul este dotat cu aer condiționat, wifi gratuit și nelimitat, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, scaune confortabile și un spațiu generos pentru bagaje. Ai posibilitatea de a transporta gratuit două geamantane în limita a 50 kilograme la cală și unul de mână de până la 5 kilograme cu lucruri personale.

Indiferent de motivul pentru care îți cumperi bilete Giurgiu Italia, fie că mergi în vacanță, în vizită la rude sau ți-ai găsit un loc de muncă acolo, interesează-te din timp despre gastronomia italienilor. Italia este o destinație de vis pentru oricine iubește mâncare și băutura bună și, dacă  vrei să guști cu adevărat din bunătățile italiene trebuie să încerci lasagna, risotto, minestrone și desigur salatele cu mozzarela.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru plecari Giurgiu Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici

 

STAȚII

GIURGIU ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!