Transport persoane din Gura Humorului catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

GURA HUMORULUI ITALIA

Suntem o companie serioasă de transport intern și internațional de persoane și servicii de coletărie înființată în urmă cu aproximativ 26 de ani. Alege autocar Gura Humorului Italia și poți călători spre cele mai importante orașe din Italia. Spre exemplu, Napoli, Milano, Roma, Torino sau Padova sunt doar câteva dintre principalele zone din Italia spre care efectuează curse Atlassib.

Indiferent dacă mergi în Italia în interes de serviciu, excursie, la studii sau pentru a-ți vizita rudele aflate acolo, încercăm să ai parte de cele mai bune condiții de transport Gura Humorului Italia. Scapă de frica zborului cu avionul sau de oboseala acumulată pe parcursul orelor de condus până la destinație. Lasă-i pe șoferii acestei firme transport persoane Gura Humorului Italia să facă acest lucru în locul tău și bucură-te de priveliștea locurilor pitorești de pe traseu. Surprinde aceste peisaje în câteva poze și fă-le cunoscute internauților, conectându-te gratuit la conexiunea wifi din autocar. Gura Humorului se află printre principalele destinații turistice din Bucovina, pe teritoriul său aflându-se Biserica Sfintei Mănăstiri Voroneț alături de Capela Sixtină a estului european. De asemenea, Gura Humorului este considerată o adevărată placă turnată a turismului cultural – religios bucovinea, deoarece de aici se pot accesa trasee spre toate celelalte biserici cu frescă exterioară, aflate sub patronaj UNESCO: Humor, Moldovița, Probota, Sucevița sau Sfântul Gheorghe din Suceava.

Cumpără-ți bilete Gura Humorului Italia și vei descoperi autocare sau microbuze moderne, având aer condiționat, scaune confortabile, priză pentru a-ți încărca bateria la telefon și un spațiu generos pentru bagaje. Fiecare pasager are dreptul de a duce la cală geamantane de până la 50 de kilograme și un rucsac în limita a 5 kilograme cu bunuri personale.

Majoritatea acestor plecari Gura Humorului Italia aparțin persoanelor care vor să lucreze în Italia, datorită joburilor mult mai bine plătite decât la noi în țară. Italia, Spania și Mare Britanie sunt statele în care muncesc cei mai mulți români. Potrivit Institului Național de Statistică din Italia, peste 1 milion de persoane din România locuiesc în Italia.

Dacă ești în căutare de bilete Gura Humorului Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici.

 

STAȚII

GURA HUMORULUI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!