Transport persoane din Husi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

HUSI ITALIA

Atlassib este una dintre cele mai apreciate și căutate firme de transport intern și internațional de persoane din țara noastră. Notorietatea a fost câștigată în cei aproximativ 26 de ani de activitate prin serviciile de calitate oferite și a profesionalismului de care au dat dovadă reprezentanții companiei.

Firma noastră de transport persoane Husi Italia îți pune la dispoziție șoferi experimentați, amabili care cunosc cu precizie fiecare traseu. Astfel, dacă alegi să străbați această distanța până la destinație cu un mijloc de transport, autocarul este perfect pentru această misiune. În schimb, dacă preferi să conduci mașina personală, pe tot parcursul călătoriei trebuie să fii atent doar la drum și vei rata splendoarea peisajelor din jur. Napoli, Roma, Milano, Ragusa, Torino, Padova sau Verona sunt principalele destinații unde poți merge cumpărând bilete Husi Italia. Localitatea Huși este recunoscută sub denumirea de „Orașul dintre vii”, datorită vinului de calitate, pe care Dimitrie Cantemir în volumul „Descrierea Moldovei” l-a situat pe locul al doilea după cel de Cotnari. Vinurile albe renumite le întâlnim sub denumirea de Zghihara de Huși, Muscat Ottonel și Reistling Italian.

Flota mijloacelor noastre de transport Husi Italia este foarte bine pusă la punct, fiind dotată cu conexiune wifi gratuită, climă, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, scaune confortabile și un loc generos pentru bagaje. Astfel, beneficiezi de transportul gratuit a două geamantane de cel mult 50 kilograme la cală și o geantă cu lucruri personale în limita a 5 kilograme pe care o poți lua cu tine. În plus, îți recomandăm să folosești serviciile noastre de coletărie dacă ai nevoie să trimiți pachete în străinătate.

Să călătorești peste hotare, fie în interes de serviciu, în vacanță sau pentru a studia acolo este un aspect comun al zilelor noastre. Acestea fiind principalele motive care îi determină și pe locuitorii orașului Huși să apelează la autocar Husi Italia. Nivelul de studii universitare din Italia este recunoscut în Europa și în lume datorită gradului înalt de competitivitate și specializare. Este considerată țara cu cea mai veche universitate din Europa de Vest, și anume Universitatea din Bologna. Și, tot în Italia a luat naștere și noul sistem univesitar care este aplicat în Europa, numit sistemul Bologna.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru plecari Husi Italia intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib din întreaga țară dă click aici.

 

STAȚII

HUSI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!