Transport din Medias catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

MEDIAS ITALIA

Atlassib este o companie din județul Sibiu care realizează începând cu anul 1993 servicii de coletărie și de transport intern și internațional de persoane din România în Germania, Austria, Italia, Franța, Belgia și Olanda. Siguranța, confortul, promptitudinea și satisfacția clienților noștri au fost criteriile după care ne-am ghidat întreaga activitate. Grație acestora, astăzi ne aflăm în topul preferințelor celor care merg cu autocarul în străinătate.

Suntem una dintre cele mai mari firme transport persoane Medias Italia, care efectuează curse regulate din Mediaș spre cele mai importante orașe din Italia, dintre care amintim Napoli, Roma, Milano, Torino, Padova sau Geneva. Alege să străbați această distanță folosind autocar Medias Italia și scapi de nevoia de a șofa tot drumul, bucurându-te astfel de peisajele de pe traseu. Mediaș este cel mai vechi oraș din țara noastră, mai exact șapte secole de existență. Când ajungi în Mediaș vei observa turnu colorat al bisericii evanghelice Sfânta Margareta, considerată una dintre cele mai importante biserici din Transilvania construite în stil gotic. De asemenea, Turnul Clopotelor, Turnul Croitorilor, Casa Shuller, Turnul Pietrarilor și Turnul Fierarilor sunt printre cele mai importante atracții turistice din Mediaș.

Mijloacele de transport persoane Medias Italia pe care ți le punem la dispoziție sunt de ultimă generație, în care nu lipsesc clima, conexiunea wifi gratuită și priza pentru încărcat bateria la telefon. În plus, fiecare călător poate avea la cală bagaje care să nu depășească 50 de kilograme și o geantă de mână cu bunuri personale.

Roma, Milano și Alghero (Sardinia) sunt cele mai căutate destinații turistice de city break de către români, așa cum reiese din analiza realizată de agenția de turism Fly Go. Așadar, dacă în următoarea perioadă urmează să pleci în concediu în Italia intră aici pentru bilete autocar Medias Italia. Pentru orice informație necesară unei călătorii perfecte intră aici, iar pentru a vedea lista completă a agențiilor noastre intră aici.

 

STAȚII

MEDIAS ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!