Transport persoane din Orastie catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ORASTIE ITALIA

Activitatea companiei noastre de transport persoane și servicii de coletărie a început în anul 1993 în orașul Sibiu. În prezent, asigurăm curse regulate spre mai multe destinații din Austria, Franța, Belgia, Germania, Italia și Olanda. 

 

Alegând autocar Orastie Italia vei beneficia de un raport calitate – preț accesibil oricărui buzunar, de o echipă de șoferi profesioniști și un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct. Pe parcursul călătoriei tale cu mijloc de transport persoane Orastie Italia vei trece prin mai multe localități cu peisaje sublime, pe care le poți fotografia și de ce nu, împărtăși experiența cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare. Orăștie numit și „Orașul sașilor”, este un municipiu din județul Hunedoara, atestat documentar din anul 1224. Acesta este considerat un adevărat muzeu în aer liber cu foarte multe atracții turistice, dintre acestea amintim Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Statuia Regelui Burebista, Monumentul lui Decebal, Monumentul „Semn Dacic”, Statuia Regelui Burebista, Monumentul lui Decebal, Monumentul „Semn Dacic” și Parcul de distracții Arsenal Park.

Flota mijloacelor de transport persoane Orastie Italia își desfășoară activitatea în peste 200 de agenții deschise din Europa. Cele peste 1000 de autocare și microbuze sunt dotate cu aer condiționat, wifi gratuit, scaune confortabile și priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop și un portbagaj generos pentru bagaje. Poți transporta gratuit două geamantane în limita a 50 kilograme la cală și unul de mână cu lucruri personale.

Italia este o destinație perfectă pentru vacanțe, în orice anotim, așa că nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți bilete autocar Orastie Italia. Litoralul Italiei are câte ceva pentru fiecare: plaje aglomerate și vesele, amenajate, cu apă caldă, pe coasta de est, la Adriatică, dar și pe coasta de vest, la Marea Ligurică sau Tireniană, dar și plaje pustii, pentru cei care preferă să fugă de aglomerația orașului în zone puțin frecventate de turiști. De asemenea, pârtiile din nordul Italiei primesc anual sute de mii de turiști în căutarea celor mai bune condiții pentru sporturile de iarnă. 

Pentru a-ți achiziționa bilete plecari Orastie Italie intră aici, iar pentru a vedea lista agențiilor Atlassib din întreaga țară dă click aici.

 

STAȚII

ORASTIE ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!