Transport persoane din Ploiesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PLOIESTI ITALIA

Atlassib este una dintre principalele firme care asigură servicii de coletărie și de transport spre mai multe destinații din Italia, Germania, Franța, Austria, Belgia și Olanda. Ne desfășurăm activitatea începând cu anul 1993, perioadă în care ne-am dezvoltat și extins, astfel încât în prezent avem deschise peste 200 de agenții în toată Europa.

În ceea ce privește plecari Ploiesti Italia, îți punem la dispoziție unul dintre cele 1000 de autocare și microbuze de ultima generație. Nu trebuie să îți faci griji în privința oboselii șoferului, deoarece pentru cursele lungi, fiecare conducător auto are un înlocuitor cu care își planifică orele de condus. Nu te stresa în privința drumului și găsește-ți ceva de făcut în perioada aceasta cum ar fi să admiri peisajele, să te joci pe gadget-ul tău sau să socializezi cu ceilalți călători. Ploiești este unul dintre cele mai frumoase orașe turistice din România, datorită zidurilor medievale, turnulețelor și acoperișurilor țuguiate din țiglă, care păstrează încă atmosfera ilustrațiilor din cărțile de povești. „Capitala aurului negru” este denumirea cu care Ploieștiul este cunoscut în toată lumea. Muzeul Petrolului, Muzeul Ceasului, Muzeul I.l Caragiale, Biserica Domnească – unde s-a descoperit sabia domnitorului Matei Basarab sau Troita lui Nicolae Iorga din Strejnicu sunt principalele obiective turistice din Ploiești și din împrejurimile acestuia.

Conexiune gratuită la internet, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, climă și portbagaj generos pentru bagaje (fiecare pasager poate avea geamantane în limita a 50 kilograme) sunt doar câteva dintre motivele pentru care poți alege autocar Ploiesti Italia. În plus, poți folosi oricând serviciile de coletăriei ale acestei firme transport persoane Ploiesti Italia

Italia se regăsește în preferințele ploieștenilor care cumpără bilete autocar Ploiesti Italia pentru a-și petrece concediul în Italia, considerată a cincea țară cea mai vizitată din lume, anul trecându-i pragul aproximativ 46 de milioane de turiști străini.

Pentru a-ți achiziționa biletul la mijlocul de transport persoane Ploiesti Italia dă click aici și vezi unde se află cea mai apropiată agenție de tine intrând aici.

 

STAȚII

PLOIESTI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!