Transport persoane din Reghin catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

REGHIN ITALIA

Compania sibiană de transport persoane și servicii de coletărie a reușit să câștige încrederea fiecărui călător prin confortul și siguranța oferite pe timpul deplasării și ajungerea la timp către orice destinație. Cu cele peste 1000 de autocare și microbuze reînnoite în permanență realizăm curse atât interne, cât și din România spre Italia, Germania, Franța, Olanda, Belgia și Austria.

Cu toate că deplasarea cu acest mijloc de transport persoane Reghin Italia durează destul de multe ore, fiind o companie serioasă avem angajați doar șoferi autorizați. Pentru cursele lungi, fiecare șofer are un înlocuitor cu care își planifică orele de condus. Alegând să călătorești folosind autocar Reghin Italia nu trebuie să îți faci griji în privința oboselii șoferului, astfel cursa va fi mai relaxantă și vei putea privi liniștit pe geam peisajele sublime de pe traseu. Reghin este supranumit „Orașul viorilor”, datorită lutierilor al căror renume a depășit granițele României. Muzeul Etnografic, Muzeul de științe ale naturii, Pădurea Rotundă, Colecția Oologică Kalaber Ladislau și Biserica Evanghelică sunt principalele obiective turistice din Reghin.

Alegând să călătorești cu această firmă de transport Reghin Italia vei cunoaște o echipă de șoferi profesioniști, prețuri accesibile, condiții optime pentru transportul bagajelor și de un serviciu de relații cu clienții întotdeauna la dispoziția ta. Pe parcursul călătoriei ai acces gratuit la internet wifi, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, iar bagajul de cală, până la 50 kilograme este gratuit. În plus, prin intermediul acestei firme transport persoane Reghin Italia poți trimite și pachete în străinătate. Pentru detalii despre serviciul nostru de coletărie intră aici sau contactează-ne telefonic la numărul (004) 0269 224.101.

În cei aproximativ 26 de ani de activitate am realizat numeroase plecari Reghin Italia, indiferent de scopul vizitării Italiei. Știai că o italiancă și-a numit pisica, drept unic moștenitor al averii sale de 10 milioane de Euro?

Bilete autocar Reghin Italia se pot achiziționa printr-un singur click aici, iar lista agențiilor noastre poate fi vizualizată aici.

 

STAȚII

REGHIN ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!