Transport persoane din Resita catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

RESITA ITALIA

Atlassib îți pune la dispoziție de aproximativ trei decenii servicii de coletărie și de transport intern și internațional de persoane din România spre mai multe destinații din Italia, Germania, Franța, Austria, Belgia și Olanda. De asemenea, Padova, Napoli, Torino, Milano, Ragusa, Verona sau Bologna sunt doar câteva dintre localitățile spre care operează curse autocar Resita Italia.

 

Ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții din Europa, de aceea este foarte ușor să îți cumperi bilete autocar Resita Italia. Alege să călătorești cu acest tip de vehicul și vei descoperi numeroase zone pitorești pe traseu. Reșita, municipiul de reședință al județului Caraș – Severin este numit orașul în care s-a scris istoria metalurgiei românești. În Reșița s-au produs sute de locomotive cu abur și echipamente pentru căile ferate europene. Știai că oțelul folosit la construirea Turnului Eiffel a fost produs la Reșița?

Călătorește folosind mijlocul de transport persoane Resita Italia și vei cunoaște o echipă de șoferi profesioniști, care au o vastă experiență în acest domeniu. Fiecare dintre cele 1000 de autocare și microbuze sunt echipate la unele dintre cele mai înalte standarde de confort și siguranță. În autocar Resita Italia vei găsi conexiune wifi gratuită, priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, scaune confortabile și un loc spațios pentru bagaje. Fiecare pasager beneficiază gratuit de loc pentru geamantane în limita a 50 kilograme la cală și o geantă cu lucruri personale în autocar.

Pe parcursul celor 25 de ani, Atlassib s-a aflat în preferințele celor care și-au cumpărat bilete Resita Italia. Dacă și tu ai nevoie de transport persoane Resita Italia pentru a merge la muncă, studii sau în vacanță în Italia intră aici. Munte sau mare, nou sau vechi, destinații romantice sau orașe aglomerate, Italia te va surprinde ori de câte ori o vei vizita. Italia este o țară mediteraneană care are atâtea de oferit, încât este destul de greu să nu îți dorești să îți petreci vacanța acolo.

Bilete autocar Resita Italia sunt la un click distanță de tine, în timp ce detaliile despre agențiile noastre le vezi aici.

 

STAȚII

RESITA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!