Transport persoane din Sebes catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SEBES ITALIA

În anul 1993, la Sibiu s-au pus bazele unuia dintre cei mai cunoscuți transportatori de persoane din România. În toată această perioadă am încercat să ne perfecționăm și să îți oferim servicii de calitate și la un grad înalt de confort.

Folosind vehiculele Atlassib poți călători din România spre mai multe destinații din Europa. Cumpărându-ți bilete Sebes Italia, visul tău de a vizita Roma, Milano, Torino sau Verona poate deveni realitate. Pe parcursul traseului vei trece prin zone de o frumusețe rară, cu peisaje pitorești desprinse parcă din povești, fotografiază-le și trimite-le celor dragi. Poți face acest lucru folosind gratuit conexiunea wifi din autocar. Sebeșul, alături de Mediaș, Sighișoara, Sibiu, Brașov, Cluj și Bistrița, este considerat una dintre cele șapte cetăți medievale din Transilvania. În Sebeș mai poți vedea și astăzi câteva dintre turnurile breaslelor cum sunt Turnul Cizmarilor, Turnul Rotarilor sau Turnul Croitorilor.

Alege să circuli și tu cu transport persoane Sebes Italia, unul dintre cele 1000 de autocare și microbuze ale flotei Atlassib. Serviciile noastre de transport Sebes Italia includ dotări precum wifi gratuit, climă, priză pentru încărcat bateria la telefon, scaune confortabile și un spațiu special amenajat pentru bagajele de cală, unde ai posibilitatea de a depozita geamantane în limita a 50 kilograme. De asemenea, Atlassib este una dintre acele firme transport persoane Sebes Italia care îți oferă și servicii de coletărie.

Cumpără-ți bilete autocar Sebes Italia și vizitează cele mai importante atracții turistice din această țară mediterană. Dacă vrei să descoperi peisaje care îți taie respirația, obiective turistice unice în lume, terase cochete, străzi întortocheate, atunci Italia este ceea ce cauți.

Pentru a vizita Italia intră aici și cumpără bilete autocar Sebes Italia, iar dacă vrei să călătorești din alte orașe din România spre Italia dă click aici și vezi lista agențiilor noastre.

 

STAȚII

SEBES – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!