SIGHISOARA – ITALIA

În anul 1993, în orașul Sibiu s-au pus bazele unuia dintre cei mari transportatori internaționali de călători terestru din țara noastră. 

De-a lungul timpului au avut loc numeroase plecari Sighisoara Italia și nu numai, deoarece efectuăm curse spre cele mai importante destinații din Germania, Franța, Olanda, Belgia, Austria și Italia. Folosind autocar Sighisoara Italia poți vizita Napoli, Milano, Verona, Bologna, Ragusa, Torino și multe alte orașe importante din Italia. Deplasarea cu acest tip de vehicul îți oferă posibilitatea de a vedea zone pitorești, dar și de a socializa și de a-ți face prieteni în rândul celorlalți pasageri. Sighișoara încă mai păstrează din izul medieval, fiind singura cetate locuită din Europa. Centrul Medieval din Sighișoara este inclus în Patrimoniul Mondial UESCO încă din anul 1999. Turnul cu Ceas este considerat simbolul orașului Sighișoara și totodată unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură militară din Transilvania.

În prezent, flota Atlassib cuprinde peste 1000 de autocare și microbuze, dintre acestea unele asigură transport persoane Sighisoara Italia. Fiecare vehicul este modern, fiind echipat cu priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, conexiune wifi gratuită, scaune confortabile și un spațiu generos pentru bagajele de cală. Se admit două geamantane în limita a 50 kilograme / călător, plus bagajul de mână cu lucruri personale. De asemenea, prin intermediul acestei firme transport persoane Sighisoara Italia poți trimite și pachete în străinătate. Pentru detalii despre serviciul nostru de coletărie contactează-ne la numărul de telefon (004) 0269 224.101.

Dacă ai nevoie de transport Sighisoara Italia pentru a vizita această țară, considerată cel mai mare producător de vinuri din lume. De asemenea, Italia este considerată a cincea țară cea mai vizitată din lume, trecându-i pragul anual aproximativ 46 milioane de turiști străini. 

Achiziționează și tu bilete autocar Sighisoara Italia intrând aici și consultă lista agențiilor noastre din întreaga țară aici.

 

STAȚII

SIGHISOARA – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!