Transport persoane din Slobozia catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLOBOZIA ITALIA

Atlassib este una dintre companiile cunoscute care realizează curse din România spre cele mai importante orașe din Italia, Germania, Olanda, Franța, Belgia și Austria. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate ne-am câștigat un renume prin calitatea serviciilor de transport și coletărie oferite.

În prezent, ne desfășurăm activitatea prin intermediul celor 200 de agenții pe care le avem în Europa. Folosind autocar Slobozia Italia poți călători spre Milano, Roma, Ragusa, Padova, Verona, Salerno, Torino și nu numai. Lasă grija și atenția șofatului pe seama conducătorilor auto ai acestei firme transport persoane Slobozia Italia. Vei ajunge la destinație odihnit și cu o memorie vizuală mult mai bogată, datorită priveliștilor de pe traseu. Slobozia este situată în județul Ialomița, în regiunea Muntenia, fiind o localitate care are ce oferi vizitatorilor. Spre exemplu, Muzeul Agriculturii, care a fost înființat în martie 1996, fiind singurul muzeu de acest tip din țara noastră.

În prezent, în flota noastră avem peste 1000 de autocare și microbuze, echipate la unele dintre cele mai înalte standarde de siguranță. Mijloacele de transport persoane Slobozia Italia sunt dotate cu aer condiționat, conexiune wifi gratuită, priză pentru încărcat bateria la telefon și spațiu special amenajat pentru bagaje. Fiecare pasager al acestui autocar Slobozia Italia poate depozita la cală două geamantane în limita a 50 kilograme, plus un bagaj de mână cu lucruri personale. De asemenea, îți oferim și servicii de coletărie, atfel încât pachetul tău va ajunge mult mai ușor prin transport Slobozia Italia.

Experiența companiei noastre se resimte în calitatea serviciilor prestate, astfel încât alături de Atlassib vei beneficia de tot confortul necesar până în Italia, țara care datorită pastelor a inventat furculița.  Italia este locul în care de-a lungul timpului au mai fost inventate termometrul, ochelarii, conul de înghețată și reactorul nuclear.

Pentru informații despre bilete autocar Slobozia Italia intră aici, iar pentru a vedea lista agențiilor Atlassib este suficient un click aici.

 

STAȚII

SLOBOZIA – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!