SUCEAVA ITALIA

Alături de Atlassib, una dintre cele mai importante companii care oferă servicii de coletărie și transport de persoane poți merge în cele mai importante localități din Belgia, Olanda, Austria, Franța, Germania și Italia. 

Napoli, Roma, Milano, Torino, Ragusa, Verona, Padova sau Bologna sunt doar câteva dintre cele mai importante orașe spre care poți ajunge cu autocar Suceava Italia. Majoritatea clienților noștri au ales călătoria cu acest acest tip de vehicul, deoarece au vrut să ajungă odihniți la destinație. Uită și tu de grija, atenția și stresul din trafic, lăsând toatea acestea pe seama șoferilor noștri, care cunosc cu exactitate fiecare traseu. În Suceava găsești o serie de muzee, cetăți și mănăstiri înscrise pe lista UNESCO. Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Mănăstirea Sfântului Ioan cel Nou, fosta Mitropolie a Moldovei și Complexul medieval fortificat Zamca sunt câteva dintre obiectivele turistice specifice ale acestui oraș. Din Suceava mai poți ajunge și spre zona stațiunii Gura Humorului și spre mănăstirile Voroneț, Humor, Slatina și Sucevița.

Atlassib este una dintre companiile de renume care oferă transport persoane Suceava Italia cu autocare și microbuze moderne, echipate cu aer condiționat, wifi gratuit, scaune confortabile și un spațiu special amenajat pentru bagaje. În plus, în fiecare autocar Suceava Italia poți depozita la cală două geamantane în limita a 50 kilograme și o geantă de mână de până la 5 kilograme cu lucruri personale. De asemenea, prin intermediul acestei firme transport persoane Suceava Italia poți trimite oricând pachete celor dragi. 

Cumpără-ți bilete autocar Suceava Italia și te vei deplasa în cele mai bune condiții cu unul dintre cele 1000 de vehicule ale flotei Atlassib spre Roma, capitala Italiei de mai bine de 3000 de ani. În Roma poți vizita numeroase biserici, parcuri, monumente istorice, situri arheologice, piețe, muzee, operă de artă, fiind o destinație vânată de turiștii din întreaga lume. Coloseumul, Capela Sixtină sau Forul Roman sunt principalele atracții specifice Romei.

Dacă ai nevoie de bilete autocar Suceava Italia intră aici și vezi care sunt agențiile noastre din întreaga țară dând click aici.

 

STAȚII

SUCEAVA – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!