Transport persoane din Targoviste catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TARGOVISTE ITALIA

În anul 1993, la Sibiu erau puse bazele companiei Atlassib, care în timp a devenit una dintre cele mai importante firme de coletărie și de transport de persoane terestru din România. 

Alături de noi, poți călători spre cele mai importante orașe din Italia, Germania, Franța, Austria, Belgia și Olanda. Folosind serviciile acestei firme transport persoane Targoviste Italia poți ajunge rapid și la prețuri accesibile în Napoli, Roma, Milano, Padova, Bologna și nu numai. Dar până la destinație vei străbate numeroase zone pitorești, de aceea alege să fii pasager și nu șofer și nu vei regreta. Menționată pentru prima dată în anul 1427, Târgoviște a fost una dintre capitalele Țării Românești, iar Curtea Domnească este dovada acelor vremuri. Puteți vizita Turnul Chindiei (înălțat de Vlad Țepeș), palatul domnesc, Muzeul Tiparului și al Cărții Românești, respectiv Biserica Sfânta Vineri.

Dacă ai nevoie de autocar Targoviste Italia, apelează cu încredere la noi și îți pune la dispoziție unul dintre cele 1000 de vehicule pe care le avem. Fiecare mijloc de transport persoane Targoviste Italia este echipat cu aer condiționat, wifi gratuit, scaune confortabile și un spațiu special amenajat pentru bagajele tale. Ai dreptul la două geamantane în limita a 50 kilograme la cală și a unei genți de mână de până la 5 kilograme cu lucruri personale. În plus, prin intermediul acestor plecari Targoviste Italia poți trimite oricând pachete celor dragi din străinătate.

În ultima perioadă, Italia a fost în preferințele celor care vor să plece la studii sau la muncă în Italia. Dacă și tu te afli în această situație, Atlassib îți pune la dispoziție mijloace de transport Targoviste Italia la un grad ridicat de siguranță și confort. Astfel, vei ajunge cu bine în Italia,  țara cu cele mai multe situri ale patrimoniului mondial UNESCO. Teritoriul acestei peninsule este foarte bogat arhitectural și cultural.

Pentru a intra în posesia biletelor ale acestei firme transport persoane Targoviste Italia este suficient un click aici, iar pentru a fi la curent cu lista agențiilor noastre din Italia intră aici.

 

STAȚII

TARGOVISTE – ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!