Transport persoane din Tecuci catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TECUCI ITALIA

Îți punem la dispoziție servicii de coletărie și de transport intern și internațional de persoane începând cu anul 1993. În cele aproximativ trei decenii am devenit una dintre cele mai apreciate firme din acest domeniu și acest lucru îl datorăm încrederii tale. 

În prezent, flota noastră de autocare și microbuze a ajuns la peste 1000 de vehicule, iar unele dintre acestea asigură transport persoane Tecuci Italia. Motivele pentru care ceilalți clienți au apelat la serviciile noastre sunt fie nevoia de a se odihni până la destinație, teama de zborul cu avionul sau dorința de a vedea peisajele sublime de pe traseu. Napoli, Milano, Torino, Padova sau Verona sunt doar câteva dintre orașele spre care găsești bilete Tecuci Italia.  Muzeul Mixt Tecuci și Parcul lui Pazvante sunt principalele atracții turistice ale zonei. Piese din perioada neoliticului (topoare, ceramică din culturile Cucuteni și Cris sau cuțite), epoca fierului (vase de provizii), epoca bronzului (ceramica de Monteoru), depozite de podoabe și arme dacice (secolele IV-III î.Hr) sau tezaurul de monede emise de cetatea Callatis, din bronz aurit (secolul III, î. Hr) sunt doar câteva dintre exponatele pe care le veți putea vedea în Muzeul Mixt Tecuci.

Atlassib îți pune la dispoziție autocar Tecuci Italia de ultimă generație, echipate cu sisteme de climatizare, priză pentru încărcat bateria la telefon, conexiune wifi și posibilitatea de a transporta la cală bagaje în limita a 50 kilograme. În plus, prin intermediul acestor plecari Tecuci Italia poți trimite pachete celor dragi în străinătate. Detalii despre serviciile de coletărie ale acestei firme transport persoane Tecuci Italia poți obține la numărul (004) 0269 224.101.

Indiferent de scopul călătoriei tale în Italia, țara unde crinul este declarat floare națională, cumpără-ți din timp bilete autocar Tecuci Italia. În foarte multe țări europene, au fost alese flori naționale, specifice ariei geografice și reprezentând anumite simboluri. Crinul, floarea națională a italienilor simbolizează frumusețea rafinată și puritatea.

Pentru informații despre agențiile noastre din întreaga țară intră aici, iar pentru bilete transport Tecuci Italia dă click aici.

 

STAȚII

TECUCI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!