Transport persoane din Tulcea catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TULCEA ITALIA

Atassib este una dintre companiile de renume din țara noastră care efectuează curse regulate spre  din Italia, Germania, Franța, Olanda, Belgia și Austria. În cele aproximativ trei decenii de activitate am devenit una dintre principalele tale opțiuni când vrei să călătorești în străinătate. 

Spre exemplu, Atlassib realizează plecari Tulcea Italia spre cele mai importante orașe din Italia cum sunt Roma (capitala acestei peninsule) sau Bologna (localitate care găzduiește cea mai veche instituție de învățământ superior din Europa) Apelând la serviciile unui autocar Tulcea Italia vei străbate numeroase zone cu peisaje sublime până când ajungi la destinație. Tulcea este cunoscută pentru Dealul Monumentul, unde se află antica cetate Aegyssus, Muzeul de Istorie și Arheologie, dar și Monumentul Independenței ridicat în cinstea Războiul de Independență și a includerii Dobrogei în Regatul României.

Dar pentru a merge din Tulcea în Italia, noi îți recomandăm să îți cumperi bilete Tulcea Italia. Fiecare vehicul al acestei firme transport persoane Tulcea Italia este echipat cu priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, climă, scaune confortabile și conexiune wifi gratuită. Aceste mijloace de transport Tulcea Italia au un loc generos pentru bagajele de cală, mai exact se permite 50 kilograme / persoană. Nu trebuie să îți faci griji dacă ai uitat un pachet acasă, deoarece acesta poate fi trimis prin intermediul serviciului nostru de coletărie.

Stabilește detaliile călătoriei tale din timp, iar pentru achiziționarea de bilete autocar Tulcea Italia te ajutăm noi intrând aici. Dacă ești un gurmand atunci ar trebui să vizitezi Bologna, numită capitala culinară a Italiei. Acest oraș este considerat casa pastelor proaspete, al mâncărurilor pe bază de tortellini și al tagliatellelor cu sos ragu.

Dacă ai nevoie să călătorești din Italia spre România consultă aici lista agențiilor Atlassib din această țară mediterană.

 

STAȚII

TULCEA ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!