Transport persoane din Vaslui catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

VASLUI ITALIA

În anul 1993 în orașul Sibiu s-au pus bazele uneia dintre cele mai căutate și apreciate firme de transport intern și internațional de persoane din țara noastră. În cei aproximativ 26 de ani de existență ne-am extins serviciile în numeroase destinații din Italia, Olanda, Austria, Belgia, Germania și Franța.

Astăzi, poți circula cu mijloc de transport Vaslui Italia spre Milano, Roma, Bologna, Ragusa, Verona, Padova, Torino și nu numai în condiții de maximă siguranță și confort. Decide să fii pasager și nu șofer când trebuie să străbați o distanță atât de mare. Alege să  te odihnești, să îți oglindești ochii cu peisajele traseului parcurs sau să cunoști și să interacționezi cu alți pasageri. Orașul Vaslui se află la granița cu Republica Moldova, fiind un loc încărcat de istorie, tradiții, având numeroase muzee. Dacă ești pasionat de istorie atunci ar trebui să vizitezi Muzeul „Ștefan cel Mare”, Muzeul „Dimitrie Cantemir” sau Casa Sturdza (locul în care se întâlneau frecvent nobilii din timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza) De asemenea, aici se află și domeniile boierești ale personalităților Dimitrie Cantemir, Emil Racoviță sau a familiei nobilară Sturdza.

Aceste plecari Vaslui Italia sunt posibile datorită vehiculelor de ultimă generație puse la dispoziție de compania Atlassib. În prezent, în flota acestuia se regăsesc peste 1000 de autocare și microbuze echipate cu priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop, aer condiționat, scaune confortabile și wifi gratuit. În plus, în fiecare autocar Vaslui Italia poți depozita la cală două bagaje de până la 50 kilograme, plus cel de mână în limita a 5 kilograme cu lucruri personale. Dacă ai nevoie să trimiți pachete în străinătate poți face acest lucru prin intermediul serviciului de coletărie al acestei firme transport persoane Vaslui Italia.

Călătorește cu acest  mijloc de transport persoane Vaslui Italia indiferent dacă pleci în interes de serviciu, la studii sau în vizite la rude. Leonado da Vinci, Luciano Pavarotti, Antonio Vivladi, Giuseppe Verdi, Andrea Bocelli, Laura Pausini sau Michelangelo sunt doar câteva dintre personalitățile născute în Italia.

Pentru bilete autocar Vaslui Italia intră aici, iar pentru informații despre agențiile Atlassib dă click aici.

 

STAȚII

VASLUI ITALIA

VEZI TOATE STAȚIILE!