Transport persoane din Arad catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ARAD OLANDA

Atlassib este o firmă înființată în anul 1993 și încă de la apariție s-a dezvoltat rapid datorită flotei de autocare foarte bine întreținute. S-a distins pe piață la nivel internațional prin serviciile impecabile de transport persoane și colete, iar în prezent oferă servicii de transport persoane Arad Olanda la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.

Orașul Arad este situat aproape de graniță și este un oraș foarte tranzitat de turiști, remarcandu-se prin numeroasele centre comerciale, dar și prin teatre și muzee importante. Cu toate acestea, oferta de locuri de muncă este redusă iar salariile sunt mici, motiv pentru care tot mai mulți locuitori aleg să părăsească orașul și să plece în Olanda sau în alte țări europene pentru a își găsi jobul ideal. Condițiile de călătorie sunt confortabile și se oferă aer condiționat, prize pentru telefon, scaune confortabile dar și posibilitatea de a lua două bagaje de 50 de kilograme.

Persoanele care aleg să plece cu autocar Arad Olanda se vor bucura în Olanda de o viață complet nouă și interesantă. Olandezii sunt recunoscuți pentru festivalurile care se desfășoară pe tot parcursul anului, pentru viața calma și linistia pe care o duc, dar și pentru locurile de muncă bine plătite și pentru respectarea forței de muncă. Turiștii au cu siguranță ce să viziteze, de la muzee și expoziții, la străzi înguste și decorate interesant. Bucătăria Olandeză este specifică unei țări cu deschidere la mare, însă pot fi găsite cu ușurință magazinele cunoscute în întreaga lume cum ar fi KFC și Mc. Donalds.

Dacă ești interesat de bilete de autocar Arad Olanda la prețuri avantajoase pe care le poți cumpăra online, click aici! Dacă vrei să vezi lista întreagă a agențiilor Atlassib din Europa sau din România, de unde poți primi și poți trimite colete, intră aici!

 

STAȚII

ARAD OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!