Transport persoane din Babadag catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BABADAG OLANDA

Cu o istorie pe piața românească de aproape trei decenii, firma Atlassib asigură persoanelor interesate să plece în străinătate pentru a munci sau pentru a-și face vacanțele tranport persoane Babadag Olanda în cele mai bune condiții de confort și siguranță.

În anul 1993 lua ființă compania Atlassib, care avea pe atunci o flotă de câteva autobuze și câteva sedii în țară și în străinătate, iar azi firma se poate lăuda cu o flotă de peste 1.150 de autocare și peste 160 de oficii în întreaga Europa. Nu numai serviciile de transport persoane sunt cele pentru care optează clienții Atlassib, ci și serviciile de coletărie.

Românii lasă în urmă orașul Babadag, un oraș mic, caracterizat de un relief specific podișului Dobrogei, cu un istoric foarte interesant și cu obiective turistice unice, precum Geamia Gazi Ali Pasa, Muzeul de Arta Orientală și ruinele cetății Heracleea, și își îndreaptă atenția către țara lalelelor, Olanda.

Olanda are numeroase obiective înscrise în patrimoniul UNESCO, precum linia de apărare fortificată din Amsterdam, Stația de pompare Wouda, Casa Rietveld Scroder din Utrecht, Beemster și Rețeaua de mori, precum și Schokland. Turiștii au ocazia ca, odată ajunși cu un autocar Babadag Olanda, să descopere Olanda tradițională și pe cea modernă, cu celebrele cluburi de noapte, muzee, mori de vânt și saboți din lemn e diverse culori.

Printre principalele beneficii ale serviciilor de transport Babadag Olanda cu autocarul se numără și posibilitatea de a beneficia de internet gratuit, de priză pentru a încărca telefonul sau laptopul, de condiții de climă, de scaunele comode și confortabile, pe care se poate dormi, dar și de loc pentru 2 bagaje cu o greutate totală de 50 de kilograme.

Intră aici pentru a-ți cumpăra bilete Babadag Olanda și aici pentru a vedea lista întreagă de agenții Atlassib!

 

 

STAȚII

BABADAG OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!