Transport persoane din Braila catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

BRAILA OLANDA

 

Cu o experiență de aproape trei decenii pe piața din Romania, compania de transport Braila Olanda, binecunoscuta firma Atlassib, asigură turiștilor cele mai bune condiții de transport, cu unul dintre autocarele foarte bine puse la punct, noi, moderne, cu reviziile la zi, conduse de șoferi cu experiență în domeniu. Din 1993 și până acum, reputația și renumele firmei Atlassib au avut de castigat datorită extinderii acesteia în privința oferirii de servicii de transport persoane și de coletărie la nivel internațional.

Din Braila, orașul de la malul Dunării, locuitorii pleacă pentru că oportunitatea locurilor de munca este destul de slabă, salariile sunt mici, programul este foarte încărcat, în speranța că vor găsi un job mult mai bine plătit în Olanda. Lăsând în urmă Festivalul Peștelui, Festivalul de Teatru Maria Filloti și multiplele posibilități de petrecere a timpului liber din oraș, brăilenii părăsesc acest oraș pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă, într-un city break sau un concediu, spre exemplu.

O excursie cu autocar Braila Olanda pentru un city break în Rotterdam este o idee de mini-vacanță foarte bună! Rotterdam este un oraș renumit pentru unul dintre cele mai mari porturi din lume, unde turiștii se pot bucura de evenimente deosebite, de shopping, de viața de noapte, dar și de pescuit.

Avantajele călătoriei cu autocarul includ condiții de climă foarte bune, scaune foarte confortabile, pe care se poate și dormi, precum și internet gratuit, posibilitatea încărcării telefonului sau laptopului la priza pe toată durata călătoriei și posibilitatea pe care o asigură una dintre cele mai cunoscute firme transport Braila Olanda turiștilor, aceea de a lua cu ei 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar Braila Olanda? Le găsești aici! Cu un click aici, vezi lista completă a agențiilor Atlassib!

 

STAȚII

BRAILA OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!