Transport persoane din Giurgiu catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

GIURGIU  OLANDA

Cu peste 25 ani de experiență în domeniul transporturilor de persoane și coletărie, Atlassib vă pune la dispoziție plecari Giurgiu Olanda la cele mai bune condiții de călătorie și prețuri. Serviciile de transport Giurgiu Olanda sunt asigurate zilnic de către un personal dedicat nevoilor dumneavoastră, 24 de ore din 24.

Până la plecarea autocarului, dacă ai timp, poți să faci o plimbare prin orașul Giurgiu. Turnul ceasornicului – monument situat în Piața Unirii, acesta datează din anul 1777 și este reprezentat și pe stema orașului. Pe timpul ocupației otomane, turcii au construit un foișor din piatră înalt de 22 de metri, din acel turn supravegheau împrejurimile. Construcția a suferit modificări după alungarea otomanilor, atunci i s-a adăugat un ceasornic. Ceasornicul original se află la Muzeul de Istorie Teoharie Antonescu-Giurgiu, fiind înlocuit la restaurarea din 2005 cu unul nou. De asemenea mai poți vizita și Căpitănia Portului Giurgiu. Construcția căpităniei a fost ridicată în perioada 1939-1945. Îți recomandăm o plimbare pe faleză, sau puțină odihnă pe una dintre bănci iar dacă vrei să mănânci ceva, ai la dispoziție câteva restaurante, amenajate pe ambarcațiuni.

Atlassib oferă asistență non-stop prentru rezervări de bilete Giurgiu Olanda la cele mai bune prețuri de pe piață, servicii de proimire și predare colete în străinătate, acces gratuit la rețeaua de internet wi-fi ca să fii mereu conectat cu cei dragi pe durata călătoriei. Călătoria ta va fi extrem de confortabilă grație flotei de autocare moderne și personalului firmei, pregătit să te ducă în siguranță la destinație.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege să călătorești cu Atlassib mai ales că, în limita disponibilității, puteți achiziționa bilete autocar Giurgiu Olanda chiar și în ziua plecării, fară să vă mai faceți griji cu rezervarea în avans a acestora. La ceas aniversar, Atlassib devine una dintre singurele firme de transport persoane Giurgiu Olanda care oferă gratuit tuturor călătorilor săi, o masă caldă într-un restaurant de pe traseu.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru plecari Giurgiu Olanda intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici

 

STAȚII

GIURGIU OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!