Transport persoane din Gura Humorului catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

GURA HUMORULUI OLANDA

Activitatea noastră a început în anul 1993 în orașul Sibiu, iar în cele aproximativ trei decenii am devenit unul dintre cei mai importanți transportatori de persoane din România.

În prezent, cumpărându-ți bilete autocar Gura Humorului Olanda poți vizita cele mai importante destinații din Olanda, printre care și capitala țării, Amsterdam. Dacă vrei să scapi de stresul șofatului sau de oboseala acumulată din cauza distanței mari pe care trebuie să o parcurgi la volan, atunci apelează la serviciile acestei firme transport persoane Gura Humorului Olanda. Pentru că îmbarcarea se face din Gura Humorului vrem să îți prezentăm câteva obiective turistice pe care merită să le vizitezi fie dacă ești localnic sau turist. Datorită situării în apropiere de Mănăstirea Voroneț, Gura Humorului este una dintre stațiunile turistice care atrag anual sute de mii de turiști. De asemenea, localitatea a fost și centrul comandamentului militar austriac, având în acea perioadă rang de târgușor, centru administrativ, târg, capitală de distric și oraș.

Călătorește din Gura Humorului în Amsterdam, Breda, Utrecht sau Rotterdam, folosind autocar Gura Humorului Olanda. Flota Atlassib are peste 1000 de autocare și microbuze moderne, dotate cu priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, climă, scaune confortabile și rabatabile, precum și conexiune wifi gratuită. În plus, fiecare persoană din acest transport Gura Humorului Olanda poate depozita la cală bagaje de până la 50 kilograme. Dacă ai uitat un pachet acasă sau vrei să îi trimiți ceva unei persoane aflate în Olanda apelează la serviciile de coletăriei ale acestei firme transport persoane Gura Humorului Olanda.

Fie că ți-ai planificat o vacanță în Olanda sau ești doar interesat de ce ai putea vizita în „Țara Lalelor” sau a „Portocalei Mecanice”, după cum este cunoscută de microbiști, informează-te și despre bilete autocar Gura Humorului Olanda. Aproximativ zilnic au loc evenimente sau festivaluri în Olanda, iar cele mai cunoscute sunt Parada Sfântului Nicolae de la Amsterdam, Festivalul de Jazz de la Haga, Festivalul Internațional de Filme Documentare din Amsterdam și Festivalul Internațional de Sculptură în Nisip de la Scheveningen. 

Pentru a putea fi spectator unul dintre spectatorii acelor evenimente intră aici și achiziționează-ți bilete Gura Humorului Olanda. Pentru detalii despre agențiile noastre din România apasă aici, iar pentru cele din Olanda intră aici sau sună-ne la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

GURA HUMORULUI OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!