Transport persoane din Husi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

HUSI OLANDA

Folosind serviciile companiei Atlassib poți călători spre cele mai importante destinații din Italia, Franța, Germania, Belgia, Austria sau Olanda. În prezent, ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 1000 de autocare și microbuze moderne și echipate la standarde înalte de confort și siguranță.

Cu câteva dintre aceste mijloace de transport persoane Husi Olanda poți merge în Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg sau Eindhoven. Vehiculele noastre sunt conduse de șoferi care au o vastă experiență în acest domeniu și care cunosc cu exactitate fiecare traseu. Dacă alegi autocar Husi Olanda vei putea admira splendoare peisajelor localităților prin care trecem. Dacă te impresionează foarte mult un loc, fotografiază-l și trimite poza în timp real celor dragi de acasă, folosind gratuit conexiunea noastră wifi. Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” (construită de Ștefan cel Mare în anul 1495), Turnul Clopotniță al Episcopiei Hușilor (care datează din secolul al XVI-lea) sunt cele mai importante obiective turistice din localitatea Huși. De asemenea, este cunoscut și pentru „Toamna Culturală Hușeană”, cel mai important eveniment cultural- sportiv, organizat în fiecare toamnă de mai bine de 35 de ani.

Atlassib realizează plecari Husi Olanda cu microbuze și autocare, dotate cu aer condiționat, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă. În plus, fiecare călător din acest mijloc de transport Husi Olanda poate depozita la cală bagaje de maxim 50 kilograme, plus geanta de mână cu lucruri personale (mâncare, apă sau medicamente) Tot prin intermediul companiei noastre poți trimite pachete celor dragi aflați în Olanda folosind serviciul de coletărie.

Suntem una dintre acele firme transport persoane Husi Olanda cu care poți ajunge rapid și sigur în capitala Olandei, Amsterdam, considerată și una dintre cele mai populare destinații din Europa. Cunoscut și sub denumirea de „Veneția Nordului”, datorită celor peste 100 de canale, în Amsterdam ai parte de aventuri la tot pasul, fie dacă mergi cu bicicleta sau la bordul unei ambarcațiuni. De la muzeele de artă până la piețele de flori sau de la coffe shop-uri până la Cartierul Roșu, în Amsterdam există ceva unic ce merită descoperit.

Pentru a putea vizita și tu acest oraș minunat, Amsterdam trebuie să intri aici și să îți cumperi bilete autocar Husi Olanda. Dacă te interesează lista agențiilor Atlassib din România intră aici, iar pe cele din Olanda le găsești aici.

 

STAȚII

HUSI OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!