Transport persoane din Onesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ONESTI OLANDA

Atlassib, o companie înființată acum 25 de ani, o companie de transport persoane și servicii de coletărie îți oferă satisfacția unui drum în siguranță, atât pentru tine cât și pentru coletul tău. 

Călătoriile într-un autocar Onesti Olanda se desfășoară extrem de plăcut deoarece acestea sunt moderne și sunt echipate wi-fi gratuit, scaune ergonomice care nu îți vor pune sănătatea în pericol, locuri pentru bagaje încăpătoare astfel încât fiecare călător să poată lua cu el fără costuri suplimentare, un bagaj de până la 50 de kg greutate. Asistența telefonică este asigurată de personal calificat, iar pe parcursul traseului primești bonus și o masă caldă din partea companiei. 

Cumpără-ți bilete Onesti Olanda și în timpul până la îmbarcare ai putea să faci o scurtă escală la unele dintre cele câteva atracții turistice demne de vizitat, cum ar fi Casa Memorială Rosetti; funcţionează în fostul conac al renumitei familii boiereşti Rosetti-Tescanu şi are statut de monument istoric. Edificiul a fost construit în 1880 într-un frumos parc dendrologic, situat într-o zonă colinară, la 37 km de oraşul Bacău, în proximitatea satului Tescani.

Olanda, cunoscută și sub numele de Țara Lalelelor sau Țara Morilor de Vânt este una din cele mai îndrăgite atracții turistice din Europa. Aici se găsesc foarte multe mori de vânt, unele ceva mai noi, altele mai vechi. Însă cele mai interesante sunt cele foarte vechi, care în ciuda “vârstei” funcționează foarte bine și sunt în jur de 1000 la număr.

Apelează cu încredere la serviciile uneia dintre cele mai renumite firme transport persoane din țară și poți beneficia de prețurile promoționale ale biletelor achiziționate din timp și multe alte avantaje, printre care amintim și serviciile de asistență 24 de ore din 24, unde reprezentanții noștri specializați îți vor sta la dispoziție cu informații despre rute și rezervări, atât telefonic, cât și online. În același timp vrem să îți reamintim că, dacă dorești să trimiți un pachet, alege cu încredere la serviciile de coletărie asigurate de către Atlassib, în toate agențiile sale.

Intră aici pentru a cumpăra bilete Onesti Olanda online, iar dacă vrei să vezi care sunt toate agențiile din țară, dă click aici.

 

STAȚII

ONESTI OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!