Transport persoane din Pitesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PITESTI OLANDA

Cu peste 25 ani de experiență în domeniul transporturilor de persoane și coletărie, Atlassib vă pune la dispoziție plecari Pitesti Olanda la cele mai bune condiții de călătorie și prețuri. Serviciile de transport Pitesti Olanda sunt asigurate zilnic de către un personal dedicat nevoilor dumneavoastră, 24 de ore din 24.

Până la plecarea autocarului, dacă ai timp, poți să faci o plimbare prin orașul Pitesti. Centrul orașului, în sine, este frumos și se dezvoltă în jurul Catedralei Sf. Gheorghe (aici s-a oficiat, în 1878, în prezența regelui Carol I, primul Te Deum în cinstea celor care au murit în Războiul de Independență). Vă recomandăm de asemenea și Parcul 1907, un loc liniștit, lângă hotelul Muntenia, un loc cu lalele (nu mereu, evident) și cu umbră, cu o poziție excelentă, care îți permite reorientarea spre oricare dintre punctele oraşului. Lângă parc, o grădiniță: un loc de unde uneori se aud râsete de copii. În timpul celui de-al doilea război mondial, aici funcționa Comandamentul regimentului al 4-lea infanterie, iar în locul râsetelor de copii, se puteau auzi ordinele Mareșalului Ion Antonescu.
 
Atlassib oferă asistență non-stop pentru rezervări de bilete Pitesti Olanda la cele mai bune prețuri de pe piață, servicii de primire și predare colete în străinătate, acces gratuit la rețeaua de internet wi-fi că să fii mereu conectat cu cei dragi pe durata călătoriei. Călătoria ta va fi extrem de confortabilă grație flotei de autocare moderne și personalului firmei, pregătit să te ducă în siguranță la destinație.
 
Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege să călătorești cu Atlassib mai ales că, în limita disponibilității, puteți achiziționa bilete autocar Pitesti Olanda chiar și în ziua plecării, fară să vă mai faceți griji cu rezervarea în avans a acestora. La ceas aniversar, Atlassib devine una dintre singurele firme de transport persoane Pitesti Olanda care oferă gratuit tuturor călătorilor săi, o masă caldă într-un restaurant de pe traseu.
 
Intră aici și vei găsi lista completă a agențiilor din țară. Click aici pentru a cumpăra bilete Pitesti Olanda la prețuri avantajoase!
 

 

STAȚII

PITESTI OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!