Transport persoane din Roman catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ROMAN OLANDA

Apărută pe piață încă din anul 1993, Atlassib este una dintre cele mai mari companii de transport care asigură plecari Roman Olanda în cele mai bune condiții de preț și confort. Traseul Roman Olanda se poate desfășura în cele mai bune condiții dacă vei alege să călătorești cu Atlassib. Vom reuși să îți oferim unele dintre cele mai calitative și sigure curse. Vei observa singur cât de important este să te simți în siguranță, mai ales pe drumuri lungi cum este și cel până în Olanda

Oraşul Roman este unul din puţinele oraşe din Moldova care se poate mândri cu existenţa a două cetăţi: Cetatea Muşatinilor, cea mai sudică fortificaţie moldovenească de la sfârşitul secolului al XIV-lea şi Cetatea Nouă a Romanului construită de Ştefan cel Mare (domn al Moldovei în perioada 1457–1504) la locul de confluenţă a râurilor Moldova şi Siret.

Condițiile dintr-un autocar Roman Olanda sunt printre cele mai bune, având la dispoziție acces la internet gratuit și prize de încărcare a laptop-ului sau telefonului personal la nivelul fiecărui scaun.

Pe lângă serviciile de transport persoane Roman Olanda, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o experiență vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Dacă vrei să cumperi bilete tot ce trebuie să faci este să intri aici, iar pentru a vedea lista completă a agențiilor din țară poți intra aici.

 

STAȚII

ROMAN OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!