Transport persoane din Slatina catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLATINA OLANDA

Ceea ce părea la început doar o companie obișnuită care încercă să le asigure turiștilor bune condiții de transport Slatina Olanda s-a dezvoltat în cea mai importantă companie de transport persoane și colete din țară, cu o reputație la nivel internațional. Atlassib este compania cu cea mai mare flotă de autocare, cu șoferi profesioniști, care dispun de cea mai nouă tehnologie pentru a duce turiștii în cele mai bune condiții la destinație, dar și compania cu aproape trei decenii de la înființare și un portofoliu vast de clienți mulțumiți.

Turiștii care iau decizia unei plecari Slatina Olanda cu autocarul o fac fie în scop personal, fie profesional. Sunt și oameni care fac călătorii de afaceri în Olanda, care își caută un loc de muncă în această țară, care se arată interesați să viziteze orașele mari într-un city break și nu numai. Așadar, turiștii lasă în urmă Slatina, renumită pentru Pădurea Strehareti, pentru Mănăstirea Clocociov, pentru Biserica Troiței și pentru Muzeul Județean Olt, și pleacă în Olanda, țara lalelelor, a morilor de vânt și a cașcavalului.

Unul dintre cele mai des vizitate orașe din Olanda de către turiștii străini care ajung aici fie cu avionul, fie cu autocar Slatina Olanda, este Amsterdam. Unul dintre cele mai renumite obiective este reprezentat de Morile de Vânt din Amsterdam, multe dintre ele fiind acum case de locuit sau muzee.

Condițiile de transport Slatina Olanda sunt moderne, inclusiv internet gratuit pe toată durata călătoriei, condiții de climă, scaune moi și confortabile, pe care turiștii pot dormi, și posibilitatea de a lua cu ei 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți bilete autocar Slatina Olanda la cel mai bun preț? Intră aici, și comandă acum! Cauți lista întreagă cu agențiile Atlassib din România? Intră aici!

 

STAȚII

SLATINA OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!