Transport persoane din Targu Frumos catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TARGU FRUMOS OLANDA

Suntem prezenți în domeniul transportului intern și internațional de persoane, începând cu anul 1993, iar în prezent ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții din Europa.

Alături de compania Atlassib, vei putea călători spre cele mai importante localități din Olanda, Anglia, Austria, Belgia, Germania, Franța, Italia și Spania. Spre exemplu, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Preda sau Utrecht sunt orașele din Olanda, în care realizăm plecari Targu Frumos Olanda. Traseul parcurs până la destinație va fi prin zone cu peisaje sublime sau care au avut o contribuție semnificativă în istoria României, care sigur te vor impresiona. Spre exemplu, Târgu Frumos este cunoscut pentru cele două bătălii între trupele aliate ale Germaniei Naziste și România, care s-au opus Armatei Roșii a Uniunii Sovietice. Prin intermediul acestora, sovieticii au vrut să ocupe șoseaua Iași – Târgu Frumos – Pașcani cu scopul de a înainta cât mai mult spre Iași, în cadrul ofensivei din primăvara anul 1944.

Pentru a te deplasa din Târgu Frumos în Olanda poți alege serviciile unei firme transport persoane Targu Fumos Olanda, a cărei personal este un exemplu în acest domeniu. În plus, fiecare dintre autocare și microbuzele Atlassib au climă, conexiune wifi gratuită, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă și scaune rabatabile. Pasagerii ai acestui autocar Targu Frumos Olanda își pot depozita la cală bagaje de maxim 50 kilograme, plus o geantă de mână cu lucruri personale. De asemenea, vei putea trimite pachete celor dragi aflați în Olanda prin intermediul serviciului nostru de coletărie, despre care poți afla mai multe aici.

Printre cei care și-au cumpărat bilete autocar Targu Frumos Olanda sunt și foarte mulți studenți, atrași de calitatea programelor academice care sunt recunoscute internațional, precum și de costurile de școlarizare mult mai mici decât în alte țări din Europa. Cele mai populare programe de licență sunt în domenii precum afaceri, finanțe, mediu, inginerie sau relații internaționale.

Dacă urmează să pleci la studii, în concediu sau în interes de serviciu intră aici pentru a vedea agențiile noastre din România sau aici pentru a-ți cumpără biletul. Dacă ai nevoie de informații suplimentare îți punem la dispoziție acest număr de telefon 0748111111.

 

STAȚII

TARGU FRUMOS – OLANDA

VEZI TOATE STAȚIILE!