Trimite colete în Europa la doar 9 euro

Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

Atlassib lansează campania Happy Hour la coletărie!

Astfel, poți trimite zilnic un colet în Europa la prețul de doar 9 euro. Oricare ar fi valoarea trimiterii lui, poți fi tu câștigătorul promoției.

Timp de 30 de zile, în fiecare zi va fi anunțată țara și localitatea în care se găsește o agenție Atlassib căreia îi va fi alocat un voucher de concurs.

Du-te la agenția Atlassib cu coletul pe care vrei să îl trimiți către o destinație din Europa și poți câștiga pe loc voucherul care îți permite să trimiți coletul plătind doar 9 euro.

Câștigătorii vor fi afișati în ziua următoare pe site-ul atlassib.ro și pe pagina de facebook deținută de Holdingul Atlassib.

În fiecare zi pe pagina de facebook și în agenția participantă va fi afișat faptul că respectiva agenție este participantă la promoția Happy Hour și că unul dintre cei care vor trimite colete în ziua respectivă poate fi fericitul câștigător.

2 thoughts on “Trimite colete în Europa la doar 9 euro

  1. Tuță Florian says:

    Astept un colet din Franta pe numele meu, Tuță Florian Ioan, tel .0755.497.697.Expeditorul mi-a spus ca va ajunge Vineri ., 01.10.2021, in Rm .Valcea, unde domiciliez. Voi fi sunat ? Unde ar trebui sa vin sa ridic coletul ? La ce ora ? Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMANDĂ COLET!
Deschide conversație
WhatsApp
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
CUMPĂRĂ BILET!