Călătorește cu Atlassib

atlassib transport persoane

calatorește cu autocarul

Călătoria cu autocarul în Europa!

Există o grămadă de motive ca să călătorești cu autocarele Atlassib: ai un job în străinătate și trebuie să ajungi acolo, ai copii pe care vrei să îi vizitezi în străinătate sau pur și simplu vrei să călătorești cu autocarul.

De ce să călătorești cu autocarul?

Există bilete de avion foarte ieftine și ai putea să ajungi mai repede, însă trebuie să iei în calcul următoarele variabile:

  • Trebuie să ajungi la aeroport mai devreme. De ce mai multe ori aeroportul nu este în localitatea unde ai nevoie!
  • Ai distanțe mari de călătorit și ajungi într-un aeroport care nu îți este convenabil, de cele mai multe ori.
  • Călătorești cu foarte puține bagaje, pentru restul plătești foarte mult. Da ajungi mai repede, însă să fim sinceri, vrei să călătorești și să duci cu tine mai multe lucruri, bagaje mai multe, iar acest lucru nu este disponibil pe cursele aeriene.
  • Călătoria cu autocarele Atlassib îți oferă posibilitatea să iei cu tine bagaje foarte multe. De fapt de asta călătorești, ca să poți duce cât mai multe lucruri celor dragi.
  • Când pleci din România îți duci lucruri de care ai nevoie, când te întorci cumperi lucruri pe care le găsești ori mai scumpe aici, ori la o altă calitate și un preț mai mare. Te bucuri că poți să faci ceva pentru ai tăi.
  • Călătorești din Vâlcea, București, Iași, Roman sau Botoșani?
  • Un alt argument ca să călătorești cu Atlassib este faptul că ai un consultant telefonic sau online, care îți va răspunde oricând solicitărilor și întrebărilor pe care le ai.

Dacă ai trimis sau vrei să primești un colet, poți urmări unde este el și poți afla în timp real locația coletului, apoi trebuie doar să îl aștepți la tine acasă.

Intră și vorbește cu consultanții noștri, pe facebook sau la telefon sau prin email. Echipa Atlassib este aici ca să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru ca să ai o călătorie în siguranță.

Te așteptăm cu Atlassib!

COMANDĂ COLET!
Deschide conversație
WhatsApp
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
CUMPĂRĂ BILET!